Service & Onderhoud

 

EKH Hekwerk & Deurtechniek biedt merkonafhankelijk onderhoud aan voor vrijwel alle deuren, hekken, poorten en overige toegangsinstallaties. Daarnaast hebben wij de beschikking over vrijwel alle reserve-onderdelen zodat ook het verrichten van reparaties door ons kan worden uitgevoerd.  

 

Onderhouden is meer dan het slechts repareren en aanbrengen van nieuwe onderdelen. Onderhouden betekent ook het verbeteren van het gebruiksgemak, de uitstraling en de veiligheid van uw deur. Het door ons aangeboden service- en onderhoudspakket is gebaseerd op het opsporen en verhelpen van mogelijke defecten alvorens deze leiden tot stilstand van de installatie.
 

Waarom regelmatig onderhoud aan deuren, poorten en hekken?

  •     betrouwbaar werkende deuren en poorten
  •     naleving Europese regelgeving
  •     meer veiligheid voor gebruikers
  •     besparing van kosten en energie

 

Volgens recente bepalingen van de EU zijn eigenaren van gebouwen verplicht zich te houden aan strikte veiligheidsvoorschriften voor automatisch openende deuren, poorten, hekken, rolluiken en motorgestuurde laadplatforms. Door regelmatig onderhoud uit te laten voeren zorgt u ervoor dat u aan deze Europese industrienormen voldoet.


Veiligheid voor iedere gebruiker

Automatische deuren en poorten dienen zo te zijn ontworpen en gemonteerd dat gevaren met betrekking tot aanraking met de deur of poort bij het openen en sluiten worden vermeden en/of worden beveiligd. Regelmatig onderhoud vergroot de veiligheid en verminderd het risico op ongelukken.             

                                                       
Vergroot de betrouwbaarheid         

Automatische deuren en poorten die niet betrouwbaar functioneren kunnen ongemak veroorzaken voor uw klanten en uw medewerkers. Door regelmatig preventief onderhoud te verrichtten zorgt u ervoor dat uw deuren en poorten betrouwbaar functioneren en uw bedrijfs- activiteiten gewaarborgd zijn. Goed werkende deuren stellen uw medewerkers in staat hun werkzaamheden naar behoren uit te voeren. 

 

Bespaar energie en geld.

Regelmatig en deskundig onderhoud bespaard geld dat u anders misschien in veelvoud kwijt bent aan dure reparaties. Wanneer uw deur goed functioneerd bespaard u energie, en dus ook kosten.

 

 

 

 

 

 

Dubbelstaafmat tuinafscheiding 

 

Pannakooi voorzien van kunstgras, omheining, ballenvanger, poorten en doeltjes

 

Omheining bedrijfsterrein