Advisering

 

Graag zijn wij opdrachtgevers van dienst in de advisering, zoals bij het opstellen van bestekteksten en het maken van (werk)tekeningen en rasterplannen. Wij werken plannen uit in pasklare oplossingen die technisch realiseerbaar zijn. Denk hierbij aan de aanleg van een dassentunnel met bijbehorende rasters, poorten of terugkeervoorzieningen.

 

Wij toetsen deze plannen aan de eisen zoals o.a. gesteld worden in de Leidraad faunavoorzieningen bij infrastructuren. Hierbij vergeten wij uiteraard niet de technische kant van de voorziening. Alles moet immers wel logisch en functioneel aangelegd worden wil een passage ook daadwerkelijk gebruikt gaan worden door de doelsoorten.

 

EKH Faunatechniek heeft zich hierin weten te specialiseren door jarenlange ervaring in de aanleg van deze voorzieningen en  door de eigen logische kijk op zaken.

 

Na de aanleg van de faunavoorzieningen is het natuurlijk van belang dat de voorziening ook blijft werken. Wij kunnen het beheer hiervan voor u uitvoeren. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij een pakket samenstellen voor het beheer en onderhoud van de faunavoorziening.

 

Samengevat:

  •     aanleg faunarasters en toebehoren zoals poorten, dassenkleppen en tunnels;
  •     leveren en plaatsen van wildroosters;
  •     leveren en plaatsen van elektronische faunapassage;
  •     maken van rasterplannen en werktekeningen;
  •     opstellen van besteksteksten voor faunavoorzieningen;
  •     beheer en onderhoud van alle faunavoorzieningen.

 

 

 

 

 

 

 

Spijlenhekwerk met schuifpoort bij Poort van Amsterdam, een nieuw Europarcs resort

 

Poort met LED-verlichting