Service & Onderhoud

 

EKH Hekwerk & Deurtechniek biedt merkonafhankelijk onderhoud aan voor vrijwel alle deuren, hekken, poorten en overige toegangsinstallaties. Daarnaast hebben wij de beschikking over vrijwel alle reserve onderdelen zodat ook het verrichten van reparaties door ons kan worden uitgevoerd.  

Onderhouden is meer dan het slechts repareren van en het aanbrengen van nieuwe onderdelen. Het is ook het verbeteren van het gebruiksgemak, de uitstraling en de veiligheid van uw deur. Het door ons aangeboden service en onderhoudspakket is gebaseerd op het opsporen en verhelpen van mogelijke defecten alvorens deze leiden tot stilstand van de installatie.
Waarom regelmatig onderhoud aan deuren poorten en hekken?

 

  •     betrouwbaar werkende deuren en poorten
  •     naleving Europese regelgeving
  •     grotere veiligheid voor gebruikers
  •     besparing van kosten en energie

 

Volgens recente bepalingen van de EU zijn eigenaren van gebouwen verplicht zich te houden aan strikte veiligheidsvoorschriften voor automatisch openende deuren, poorten, hekken, rolluiken en motor gestuurde laadplatforms. Door regelmatig onderhoud uit te voeren zorgt u dat u aan deze Europese industrienormen voldoet.
Veiligheid voor iedere gebruiker

 

Automatische deuren en poorten dienen zo te zijn ontworpen en gemonteerd dat gevaren met betrekking tot aanraking met de deur of poort bij het openen en sluiten worden vermeden en/of worden beveiligd. Regelmatig onderhoud verhoogt de veiligheid en vermindert het risico op ongelukken.                                                                    
Vergroot de betrouwbaarheid         

 

Automatische deuren en poorten die niet betrouwbaar functioneren kunnen ongemak veroorzaken voor uw klanten en uw medewerkers. Door regelmatig preventief onderhoud te verrichtten zorgt u ervoor dat uw deuren en poorten betrouwbaar functioneren en uw bedrijfs- activiteiten gewaarborgd zijn. Goed werkende deuren stellen uw medewerkers in staat hun werkzaamheden naar behoren uit te voeren.  Bespaar energie en geld.

 

Regelmatig en deskundig onderhoud bespaard geld dat u anders misschien in veelvoud kwijt bent aan dure reparaties. Goed functionerende deuren besparen energie en dus ook kosten op verwarming en airconditioning.