EKH Hekwerk & Deurtechniek

EKH Hekwerk & Deurtechniek, heeft zich gespecialiseerd in vele vormen van terreinafsluiting. Wij kunnen u van dienst zijn op de volgende gebieden
    •    metalen hekwerk en poorten
    •    afrasteringen
    •    faunatechniek
    •    deurtechniek
    •    service & onderhoud


Metalen hekwerk en poorten:

Naast de industriële hekwerksoorten zoals harmonicagaas, staalmathekwerk en spijlenhekwerk hebben wij voor elk type hekwerk bijpassende schuif- en draaipoorten. Deze poorten kunnen uiteraard altijd worden voorzien van een aandrijving met verschillende bedieningscomponenten zoals bv een afstandsbediening, GSM-module, sleutelschakelaar, etc. Lees meer..

 

Afrasteringen:

Landschappelijke hekwerken zijn afrasteringen met houten palen, draad en gaas. Deze landschappelijke hekwerken passen vaak, zoals de naam al zegt, beter in het landschap door het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout, Lees meer..

 

Faunatechniek:

Wij hebben ons gespecialiseerd op het gebied van faunatechniek. De verkoop en advisering van diverse wildrasters en bijbehorende faunavoorzieningen. Elke diersoort heeft specifieke eigenschappen waarop het raster afgestemd moet zijn. Lees meer..

 

Deurtechniek:

Garagedeur aan vervanging toe? Nieuwe overheaddeur, roldeur etc. Wij leveren een compleet programma deuren voor zowel particulier als bedrijven. Lees meer..

 

Service & onderhoud:

Automatisch bedienbare schuif- en draaipoorten, garagedeuren, overheaddeuren dienen volgens Europese richtlijnen  regelmatig te worden onderhouden. Wij bieden merkonafhankelijk service en onderhoud aan alle poorten en deuren Lees meer..